Karriärvägar och kompetensutveckling

karriärvägarFoto: Mostphotos

För oss är det viktigt att våra medarbetare får möjlighet att utvecklas och växa. Vi uppmuntrar dig att testa nya tjänster eller att fortsätta att växa på den tjänst du redan har genom att till exempel prova nya ansvarsområden eller utveckla befintliga arbetsuppgifter. Det finns ingen enstaka väg till framgång som passar alla, utan olika karriärvägar passar olika människor.

Kompetensutveckling

Du behöver ha rätt kunskap och verktyg för att kunna utföra dina arbetsuppgifter på bästa sätt. Kompetensutveckling sker i varje situation när du lär dig och utvecklas. Det kan handla om kurser och utbildningar, men största delen av kompetensutvecklingen sker i det dagliga arbetet. Prova nya arbetsuppgifter eller lära sig av sina arbetskamrater är också utvecklande. Det är du och din chef som tillsammans diskuterar utvecklingen för just dig.

Individuell utvecklingsplan

Som anställd hos oss får du en egen utvecklingsplan där du tillsammans med din chef tar fram en utvecklingsplan där ni sätter upp individuella mål för din utveckling och som är kopplat till verksamhetens mål.