Publicerad: Uppdaterad: 2021-08-27 7:52

Fastighetskonstellation köpte Glamox fastighet i Gårdveda

Glamox bild med Jens - stående

Idag tänkte vi berätta vad som händer vid Glamox Fastighet i Gårdveda/Målilla som tidigare i somras köptes av en fastighetskonstellation. Det är Jens Carlsson JMC Affärsutveckling som jobbar för att fylla upp lokalen med hyresgäster..

Jens som utgår från Vimmerby är den som driver arbetet med att fylla upp fastigheten.

– Vi för idag en dialog med ett par potentiella hyresgäster och vi tittar på vilka möjligheter som finns för att skapa nya affärsytor och verksamheter. Fastigheten passar bra in i vår tänkta utveckling, säger Jens Carlsson.

Ambitionen och affärsmodellen är att skapa förutsättningar för nya verksamheter i lokaler som blir tillgängliga i södra Sverige. Fastighetens geografiska läge utmed riksväg 23 och som dessutom ligger i en region som historiskt sett haft en stor tillverkningsindustri bäddade för att trion ville satsa här.

– Fastigheten är belägen i Gårdveda och har en total uthyrningsbar area om 7 876 kvm fördelat på produktion, lager, kontor och kall lager. Att den dessutom ligger utmed riksväg 23 ger goda förutsättningar för hyresgästerna, säger Jens Carlsson.

Vi hälsar denna företagskonstellation varmt välkomna till Hultsfreds kommun och önskar lycka till i arbetet med att signera första hyresgästen.